Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çyer çok derin bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza lütuf edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun huzurıtlarına bileğinelim!

Siz de gri duvar boyası hakkında bilgi sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Gri tonları, ev bark dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada durum kızılıyor. Sizin için evinizin istikrar odası, mecra odası, hatta banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye orantılı renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Aile sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir estetik elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı şekersiz ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Möble ve beyit dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, yanında biraşkın rengi bile kullanmaya dünya oluşturur. Yatak odasından balkona kadar geniş kullanma vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam alanı sunan Bellona başkalıkıyla elan hayır seçimlerle kullanabilirsiniz.

Fil dişi rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians görüntülemek isteyenler tercihleri arasındadır.

Yalın ve çağcıl stilli söz gelişi eden detaylar, aydınlatma üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin dışarı yansımasını sağlar.

Antrasit nötr bir renk olduğu kucakin sert çok insan aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Meğer dekorasyonda antrasit renginin antrasit duvar boyas tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. çıplak gri tonları ile kıyaslandığı saat çok henüz keleş, siyahtan henüz az dramatik ve kapalı ve özge nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda epey pop olmayı temelardı. Antrasit rengi yağız, antrasit renk tonları gri ve beyazın karışımıdır. Edisyonda elde yapılmak istenildiği çağ RGB renkleri yeksan değerler ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit sair tüm griler tonlarından farklıdır.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda rahat uyumasını sağlamlar.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken hissî etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, sofistike ve modern bir yöntem sunar ve doğruca kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık katar.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri şanlı bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve döşeme malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir hava yuvarı kazandırır.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya çıbanlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

İçinde sair antrasit renk tonları tonlarla da dengeleyici bir ilke olarak kullanılan küşade gri titrem sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık kesif tercih ediliyor.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kadar derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page